Hej hej hej hej alla fina som har ramlat in här.Ramla gärna runt här en stund, ni är så välkomna så. Headern är precis färskgjord och inte direkt ett mästerverk, men jag gillar energin så ni får stå ut med den ett tag! Ha dä bra grabbar

söndag 5 februari 2012

drink up, baby, stay up all night

drink up, baby, look at the stars
I'll kiss you again between the bars 

where I'm seeing you
there with your hands in the air,

 waiting to finally be caught


Wooooooooooofooooooooooo. Så otroligt fin låt.

Igårdagen var mycket bra. Jag satt i esabhallen med linnéa från åtta på morgonen till sju på eftermiddagen. 

Folk kom och gick, godis åts det, fotbollar sparkades det och några mål blev det. Mycket mysigt. En halvmeters kebabrulle åts också, av lilla mei.

det blev dock
inget damhäng på kvällen för lokaler och sådant saknades. trodde inte det skulle bli något av något alls och att jag bara skulle ligga hemma den kvällen, men i sista sekund svängde turen och skjuts fanns! 


Efter halvsju-matchen åkte jag och elin till vretstorp och blev hämtade där och skjutsade till kumla. Där mös vi på olika håll under kvällen men möttes sen igen hemma hos henne och sov. Hon hoppade av i kumlaby och spelade poker med några folkisar och
jag hängde lite med danielsan och försökte hindra honom från att somna. Han skulle till arlanda nångång runt tre och ville inte sova innan dess, men jag somnade själv så det gick väl halvbra.. hehehe.

 Imorse hämtade mor mig hos elin och vi käkade en mycket fashionabel frukost bestående av naturgodis, pucko och en brödbit från sveas. Nice

Nu sitter jag och väntar på li
ttle Richard, vi ska ta en låååååååång promenad och diskutera livet och såntdärnt. Sen ska jag chilla buss hela eftermiddagen. Hår-och ansiktsinpacka, bada lite,te:a lite, tända lite ljus, kolla lite film.

 mysa lite almänt sådär ni vet. Förbereda mig mentalt på en helvetes slutspurt nu innan lovet som tänker infinna sig om inte mindre än två veckor. 
Hoppas ni har det svinigt bra och är på lika mycket myshumör som jag ääär.

PussssBen Howard – Depth Over Distance
Fleet Foxes – Mykonos
Fleet Foxes – Helplessness Blues
Uncle Kracker – Smile <-- JOSEFIN! den jag pratade om
The Tallest Man On Earth – Love Is All

1 kommentar: