Hej hej hej hej alla fina som har ramlat in här.Ramla gärna runt här en stund, ni är så välkomna så. Headern är precis färskgjord och inte direkt ett mästerverk, men jag gillar energin så ni får stå ut med den ett tag! Ha dä bra grabbar

torsdag 2 februari 2012

Go forward in reversebut you better hold on. Så jävla bra är hon, jag dör lite inombords.


Idag var en vanlig dag. Lite plock med varor, lite kassasittning. Fick gå hem vid ett så jag åkte till hallsberg och gymmade på omedelbumsen. träffade jossebossedär  och vi köttade i två timmar fan! det gick riktigt bra, vi peppade varandra så det blev bra. 15 minuter cross, 20 minuter cykel och 20 minuter springband, sen massa maskiner därimellan. Go us!

Ikväll har jag bara legat och dött över eddie vedder,fleet foxes, laleh & mumford änd söns och druckit te. Klockan är nu tio och jag funderar starkt på att slå ihop globollarna i förtid och glida vidare in i skönare världar där emellan täckena. Ja, nu har jag funderat klart.

Imorgon hoppas jag på att få sluta tidigt för sen har jag en bra eftermiddagskväll framför mig som kommer innehålla hallsberg, kumla, big bang theory och förhoppningsvis våfflor!

Jäääsman, heido

The Lion's Roar - hela skivan den

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar