Hej hej hej hej alla fina som har ramlat in här.Ramla gärna runt här en stund, ni är så välkomna så. Headern är precis färskgjord och inte direkt ett mästerverk, men jag gillar energin så ni får stå ut med den ett tag! Ha dä bra grabbar

tisdag 14 februari 2012

Hallådär

Jag har varit lite halvsepe på att blogga de senaste dagarna. Jag får väl be om ursäkt men inget speciellt har hänt och jag har inte riktigt haft tiden.

Igår var jag hos aron hela eftermiddagen. Vi pluggade matte, kollade på bigbang theory, åt tårta och drack varm oboy. Det var bra. inte för att jag fattar mer nu egentligen, men lite kanske. Provet närmar sig nu så det vore väl på plats att börja fatta snart känner jag. 
Idag har jag tjockat semla, köttat på gymmet och haft min första körlektion.
Semlan var god, gymmet var svettigt och körlektionen var skakig, men jag överlevde alltihopa.

Nu sitter jag och väntar på matildus och anne som snart ska plocka upp mig och åka till danzen! Är ganska död efter gympasset (25 minuter cross, 25 minuter cykel och 25 minuter springa lööpand) (ja, den parantesen var bara till för att skryta)  men det får la gå bra ändå.
Nu åker jag

Pussssss

Laleh – Lär mig omLaleh – Simon SaysLaleh – Some Die YoungLaleh – Elephant

Till alla er som deppar idag : Det finns 264 (typ) andra dagar på detta år som ni kan ha någon speciell att vara med. Make that shit happen istället för att wainaaa.

1 kommentar:

  1. Vill inte såra dig nu, men 264 dagar?
    så vitt jag vet är det minst 365 dagar på ett år. Puss / Louise DEGERFÖRS Larsson

    SvaraRadera