Hej hej hej hej alla fina som har ramlat in här.Ramla gärna runt här en stund, ni är så välkomna så. Headern är precis färskgjord och inte direkt ett mästerverk, men jag gillar energin så ni får stå ut med den ett tag! Ha dä bra grabbar

torsdag 5 april 2012

I Shwear This Time I Mean It

Hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääj.

Skrytinlägg på gång.
Imorse när jag slog upp mina kinesaktiga små ögon och ögade klockan för att se att hon redan rullat iväg till halv elva på förmiddagen, så såg jag ingen anledning till att gå upp ur sängen idag, över huvud taget. Låg till och med och tänkte på saken en stund och beslutade mig tillslut för att slå ihop ögonparet i några minuter till, eftersom inget viktigt gå-upp-ur-sängen-värt hade uppenbarat sig.

Sekunder blev till minuter och minutrarna förvandlades till halvtimmar, sådär som de gärna gör på morgnar. Men tillslut så tog jag mig upp ur min monstersäng.  Plötsligt så föll alla pusselbitar på plats och ett schema uppstod som från de döda i mitt huvud. Raskt marscherade jag ner, gjorde en kopp te, åt ett halv äpple och läste igenom litteraturhistoria-kapitlet som vi har prov på efter lovet ( jag och min lata klass har lagt alla jobbar-saker efter lovet eftersom det då verkade så väldigt långt fram i tiden )
Sen när jag även stoppat i mig två mackor så strök jag tvättkorgen som stod framme, samtidigt som jag såg det sista avsnittet av Glee s.2. Grät lite när Kurt fick sin första kyss.

Nu är det klart och jag sitter här med en jävligt ful tofs på huvudet och väntar på att magsmältningsminuterna ska gå så jag kan dra mig ut och springa utan att min mage krampar sönder. Efter springningen väntar en hårklippningsstund på min fina vän Aron och ikväll står lyx-antipasto och pasta med familjen på schemat!
Imorgon är det så alltså långfredag och jag kommer känna mig tämligen låst och uttråkad, precis som det skall vara - eftersom inga bussar går och ännu har jag ju inte det där körkortet som friar en så.

På lördag blir det dock bättre - då godisskålarna slås upp,då jag ska fira påsk med mina fina hallsbergsvänner, plus att min lille krullpelle kommer hem från rom. kanonfint.

Så, det var det jag hade att säga. Jo, jag rekommenderar denna lista ---> What I know <---
 på spotify, för soliga inomhusdagar som denna, ihopplockad av amanda andersson.

Ha en bra dag mina läsare (josefin och louise) haha :)

P U SS S S S S


mitt ibland tvätthögarna haha,feint.

2 kommentarer:

  1. Kände mig så illa tvungen att kommentera när du nu nämnde mig ;) för du känner väl bara en louise hade jag hoppats på... jag bor i dfs iallafall, hehe.. puss på dig och tack för den fina påminnelsen om litteraturhistorian, made my day:')

    SvaraRadera
  2. du är den one and only! och jag fattade ju att det var degerförsslouise som kommenterade, jag kan faktiskt spåra din ip-addresss... hehe/fillanstyle
    Var så lite så! glad att jag kunde förgylla din dag så, kan passa på att påminna om engelskaredovisningen också! puss!

    SvaraRadera