Hej hej hej hej alla fina som har ramlat in här.Ramla gärna runt här en stund, ni är så välkomna så. Headern är precis färskgjord och inte direkt ett mästerverk, men jag gillar energin så ni får stå ut med den ett tag! Ha dä bra grabbar

måndag 31 oktober 2011

let's delay our misery

jag vet inte vart jag ska börja idag.

Hej, känns väl som en ganska bra inledning.

 Jag tänkte dra en helgblogg, eftersom jag har varit lite halvdålig på att blogga om nåt vettigt nu i några dagar.
Vi gör det i bilder. Jag har inte alls tagit många för.. man gör inte det när man dansar. Och det är typ det enda jag gjort haha.Men vi kör.

Börjar med torsdag :

matteplugg på buzzz

matteprov i miniaulan. Fick 18 poäng. G..Bra. Osv.
Eftermiddag med elin och johan!
100 kinderägg och 100 dräkter
WÖAA SNURROR


/Den när man är för trött och skrattar för mycket för att orka resa sig upp

Smäxxiga tjejer 


HAHAH ah. vad säger man. Galet skön dag.

Vidare.
Fredag.

Jag slutade tidigt
och chillade sen runt i skolan med bra människor och planerade inför halloween till två.
Då åkte louisen och jag till degerfors, gick hem till henne och la oss och sov till 4. Hehe.

Emma och ellen kom vid 5och sen spenderade vi några timmar där på att göra om oss till en fånge, en vampyr, en tingeling och en dödsängel ( bestämma kläder, sminka, platta hår, måla naglar, fixa linser, klibba med lösögonfransar, laga pizza, äta pizza ) och några timmar senare trippade vi as-taggade iväg till bussen mot örebruu.wiihii

Vi hamnade tillslut ute i dylta bruk tillsammans med typ 150 andra. 
Det blev en kväll med massor och massor av dans, sjukt mycket trevligt folk och skratt så att jag fick ont i magen. Vi hade tillomed kul på bussen hem. Sjukt lyckat! 

 skrev en liten fin lapp till föräldrarna. 


Dom lydde och jag sov till två på lördagen. Jag gick upp vid 3 och åt en fet frulllebulle och duschade, sen åkte jag hem till emma och maskeradkläderna flög på en gång till. Denna gång var jag kossa, haha :)

Det här är enda bilden som blev från kvällen för SMARTAJAAG glömde kameran hos emma.

Men hursomhelst, när vi hade fixat oss och plockat upp pumpa-emma esså åkte vi hem till ida och träffade lite fina människor där, lyssnade på musik och taggade. 
Efter ett tag så kom daniel,elin, matilda, love och emma och hämtade mig och så gick vi tillsammans med ninni,emma och amanda till sara!

Har inte så mycket att säga  förutom att det var så jävla bra kväll! 
 En perfekt blandning av folk som man kände, kände lite och kände ingenting alls, det var bra musik, det var skön stämning och förutom att ett fönster gick sönder och några började bråka lite så hände inget kaozigt alls, -sketabra! Det blev dansa kuduro, follow the leader, im sexy and i know it, kung i baren, il coccodrillo come fa och lite håkan! fint snus.

När folket började försvinna så gick jag, louise och emma gick hem till emma och kekade tacos, chips och sen sooooooooooooov vi.
Nästa morgon så gick vi i mjukisar som fräschisarna vi är till BK och åt frukost där med ida och ellandellan. Förjäkla fint.

Resten av söndagen spenderade jag i sängen med datorn och typ halvsov, helt körd i skallen var jag, något trött -jaaa.

Men mot kvällen så shapade jag upp mig och åkte ut till elvira!
Även den kvällen blev så jäääääääävla braaaaaaaaaaa. Jag njöt till tusen av att vara med dom bästa människorna jag vet så vad vi gjorde spelade fan ingen roll, det var ändå bäst.

Men eftersom dethär ändå är en blogg och ska innehålla någon slags vettig information så kan jag ändå berätta (om det är någon som är kvar, jag kan sätta pengar på att ingen orkar läsa ända hit ner
 Vi spelade buzz och härjade kring det, vi spelade plump OCH JAG FUCKING VANNN!!!111 vi dansade runt, vi åt chips, vi berättade gemensamma-tre-ord-var-spökhistorier i mörkret,, satt på altanen och mös och slutligen kollade vi på kung fu panda 2 och snarkade.

När amanda, emil, julia, och niklas hade åkt hem så vaknade vi till liv och fanny, elvira och jag låg uppe hur länge som helst och pratade om livet och skrapsår. Underbart mysigt.Vi somnade tillslut i elviras mysiga soffor och vaknade relativt tidigt. Jag moppade direkt nyvaken hem med chipssmak i käften och kände mig som den äckligaste människan i universum.
Därför spenderade jag sen min dag (efter att ha värmt upp i sängen med frukost och one tree hilll) med att kliniskt städa mitt rum. Alltså fo real. Dammtrasa-seriöst.
Våttorkade tillomed golvet, fast jag vet om man ska göra det med mitt golv egentligen fuck it,nu är det rent.

tog lite kort på hur det var innan


Nu är rummet rent. Orkade inte ta kort. Ni vet hur det ser ut, tänk bara bort all skit.

. Men jag grejade upp lite nya ljus så jag tyckte det var värt att få med
SÅ SKÖNT MED RENT O GÖTT
helt nya lakan och ooomnomnom

och nu har jag även (huxxfluxx) bloggat ikapp! Skönt.
Nu ska jag åka ner på kärringgympa och skutta lite. Ikväll blir det att ligga hemma och dega.

bra bra bra

/längsta blogginlägget nånsin hehehehe

Timbuktu – Snart tystnar musiken


PUSSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar